П`ятниця, 19.04.2024, 07:37
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, спорту
    Головна Структура Реєстрація Вхід Вихід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Друзі сайту
НУШ
СТЕМ-Освіта
МОН України
ХОІППО
Департамент освіти і науки, молоді та спорту Хмельницької ОДА
Обласні/Електронні олімпіади
ХОЦНТТУМ
Вчитель-новатор
"Партнерство в навчанні"
Intel "Навчання для майбутнього"
УЦОЯО
ВРЦОЯО
РМЦ I*EARN-Україна
Діти України
Мережа УРАН
Сайт технічної підтримки УРАН у Хмельницькій області

Сайт Міністерства освіти і науки молоді і спорту України
Сайт Педагогічна преса
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Головна » 2014 » Листопад » 21

      20 листопада  на базі Грицівської  школи сприяння здоров»ю відбувся обласний семінар-практикум диpекторів  позашкільних навчальних закладів «Забезпечення гармонійного поєднання інтересів особистості, суспільства, держави у питаннях творчого та інтелектуального розвитку дітей та молоді засобами позашкільної освіти» під керівництвом Гончарука Г.М., директора Хмельницького ОЦНТТУМ.

      У роботі семінару-практикуму  взяв участь директор департаменту освіти і науки Хмельницької облдержадміністрації Фасоля О.І. У своєму виступі Олег Іванович акцентував увагу на важливості  позашкільної освіти, на першочерговості завдань щодо охоплення учнів позашкільною освітою,  а також вручив ГШСЗ  навчально-комп’ютерний комплекс для забезпечення якісної позашкільної освіти вихованців.

Категория: новини | Просмотров: 452 | Добавил: SiteAdmin | Дата: 21.11.2014 | Комментарии (0)

         19 листопада відповідно плану роботи Хмельницького ОІППО на базі Судилківської зош I-III ступенів відбувся круглий стіл  з теми «Перспективи розвитку Школи, дружньої до дитини». Учасники круглого столу – керівники опорних шкіл проекту  Школи, дружньої до дитини Хмельницької області. Програма заходу включала експертний діалог щодо розвитку превентивної освіти у навчальних закладах області , її реалії та можливості, модератор діалогу – Поліщук Г.Й., завідувач сектора здорового способу життя ХОІППО. Окрім того Поліщук Г.Й. було підведено підсумки реалізації проекту «Зміцнення потенціалу Всеукраїнської спілки вчителів та тренерів для поліпшення доступу до якісних послуг з профілактики ВІЛ/СНІДу».

       Модель Школи, дружньої до дитини, презентувала Судилківська зош. Презентацію досвіду щодо превентивної освіти представили директор школи Регула Т.А., заступник з виховної роботи Береговська Н.О. та психолог школи Шмельова Т.М.  Цікаво пройшло заняття з учнями 6 класу «Fair Play – Чесна Гра», проведене інструктором соціального проекту Сніховською Н.А.,  учні 10-11 класів організували інтерактивну виставку «Маршрут безпеки».

      Для учасників зібрання діти Судилківської школи підготували флешмоб «Діти України- діти Європи». Захоплюючим став і момент завершення зустрічі – і діти, і гості випустили у піднебесся різнокольорові кульки мрій.

      У роботі круглого столу взяла участь заступник начальника управління освіти, молоді та спорту Волошина О.Я.

Категория: новини | Просмотров: 614 | Добавил: SiteAdmin | Дата: 21.11.2014 | Комментарии (0)

Управління освіти, молоді та спорту Шепетівської РДА © 2024
Пошук по сайту
Безкоштовний хостинг uCoz