Субота, 20.04.2024, 15:19
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, спорту
    Головна Структура Реєстрація Вхід Вихід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Друзі сайту
НУШ
СТЕМ-Освіта
МОН України
ХОІППО
Департамент освіти і науки, молоді та спорту Хмельницької ОДА
Обласні/Електронні олімпіади
ХОЦНТТУМ
Вчитель-новатор
"Партнерство в навчанні"
Intel "Навчання для майбутнього"
УЦОЯО
ВРЦОЯО
РМЦ I*EARN-Україна
Діти України
Мережа УРАН
Сайт технічної підтримки УРАН у Хмельницькій області

Сайт Міністерства освіти і науки молоді і спорту України
Сайт Педагогічна преса
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Головна » 2015 » Грудень » 03

       03 грудня 2015 року у   нашому районі  відбулась гарна подія: у дружньому тісному колі знову зустрілися діти з особливими потребами,  їх батьки, представники влади, громадськості, педагоги. Цьогоріч зустріч «Повір у себе», приурочена Міжнародному дню інвалідів,   проходила у Грицівській школі сприяння здоров’ю.

       Народна мудрість стверджує: світ не без добрих людей. І як добре, коли люди  з добрими серцями об’єднуються разом, підтримуючи один одного мудрістю та любов»ю, долають усі перешкоди.

    Зі словами тепла і доброти звернулась до присутніх заступник голови районної державної адміністрації Собчук Н.М. Разом з представником ГО «Громадянська ініціатива Романа Мацоли «Інститут солідарності громад» Верхоглядом В.П. вручили подарунки для дітей з особливими потребами, побажали дітям і батькам віри, надії, любові.

     Кондратюк Т.А., начальник відділу  сім»ї управління праці і соціального захисту районної державної адміністрації,  вручила подарунки від БФ «Зміцнення громад».

     Директор  районного реабілітаційного центру «Оберіг» Дубина В.Р. побажав дітям і батькам терпіння, сили волі, сімейного затишку.

       Маленьких і великих перемог, віри у себе, у свої сили, усіляких  гараздів, людського щастя  побажала присутнім Столярчук Т.Р., голова районної ПМПК.

         

      ...Спілкування було чудовим. Лунали щирі слова, пісні, діти брали участь у роботі творчих студій.  Чудовим  видався день. З ВІРОЮ У МАЙБУТНЄ НАШОЇ УКРАЇНИ,  з НАДІЄЮ на наступну зустріч присутні говорили один одному: «До нових зустрічей!»

    

Категория: новини | Просмотров: 410 | Добавил: SiteAdmin | Дата: 03.12.2015 | Комментарии (0)

Управління освіти, молоді та спорту Шепетівської РДА © 2024
Пошук по сайту
Безкоштовний хостинг uCoz