Субота, 20.04.2024, 04:05
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, спорту
    Головна Структура Реєстрація Вхід Вихід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Друзі сайту
НУШ
СТЕМ-Освіта
МОН України
ХОІППО
Департамент освіти і науки, молоді та спорту Хмельницької ОДА
Обласні/Електронні олімпіади
ХОЦНТТУМ
Вчитель-новатор
"Партнерство в навчанні"
Intel "Навчання для майбутнього"
УЦОЯО
ВРЦОЯО
РМЦ I*EARN-Україна
Діти України
Мережа УРАН
Сайт технічної підтримки УРАН у Хмельницькій області

Сайт Міністерства освіти і науки молоді і спорту України
Сайт Педагогічна преса
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Головна » 2018 » Січень » 25


Просмотров: 290 | Добавил: Moderator | Дата: 25.01.2018 | Комментарии (0)

                                                                                            

Реєстрація учасників пробного ЗНО здійснюватиметься регіональними центрами оцінювання якості освіти з 09 до 31 січня 2018р. через мережу Інтернет.

На сайті Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти можуть зареєструватися лише особи, які проживають (навчаються) у Вінницькій, Житомирській та Хмельницькій областях.
Особи, які проживають на території інших областей України, можуть зареєструватися через веб-сайт відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти.

Реєстрація осіб, які виявили бажання взяти участь у пробному ЗНО, здійснюється на підставі заяв таких осіб, що створюються за допомогою сервісу «Особистий кабінет» учасника пробного ЗНО.
У заяві має бути вказана така інформація про особу: прізвище, ім'я, по батькові, місце проживання, контактний телефон, електронна адреса (за наявності), перелік навчальних предметів із зазначенням мови, якою особа бажає отримати завдання пробного тесту.

Особи, які потребують створення особливих (спеціальних) умов в пунктах проходження пробного ЗНО, повинні вказати про них під час реєстрації:

  • для осіб з порушеннями опорно-рухового апарату, осіб, які одужують після травм, осіб із хворобами нервової системи – наявність в пункті проведення пробного ЗНО пандуса;
  • для осіб з порушеннями слуху – присутність перекладача жестової мови в аудиторії, де відбувається пробне зовнішнє незалежне оцінювання.

У разі одночасного проведення пробного ЗНО з декількох навчальних предметів особа може зареєструватися для складання тесту лише з одного із цих навчальних предметів.

Для реєстрації особи, яка виявила бажання взяти участь у пробному ЗНО, необхідно:

- зайти на сторінку реєстрації на пробне ЗНО;

- заповнити реєстраційну форму; створити свою персональну сторінку "Особистий кабінет"; вибрати предмети пробного ЗНО;

- з персональної сторінки роздрукувати квитанцію на оплату вартості послуг для проведення пробного ЗНО (на кожен вибраний учасником предмет квитанція роздруковується окремо);

Вартість одного пробного ЗНО для одного учасника складає 129 грн. 00 коп.

- на основі цієї квитанції здійснити оплату в установах будь-якого банку України або в установах інших учасників фінансових послуг до 06 лютого 2018року (включно).

 

Факт зарахування коштів можна перевірити на своїй персональній сторінці «Особистий кабінет» (вхід на сторінку здійснюється за допомогою логіна та пароля, що самостійно встановлюються учасником пробного ЗНО під час реєстрації).

Реєстрація для участі в пробному ЗНО вважається завершеною після надходження коштів для оплати послуг із проведення пробного ЗНО з обраного(их) особою навчального(их) предмета(ів) на рахунок ВРЦОЯО.

Протягом періоду реєстрації особа може додати предмет пробного ЗНО.

Не пізніше ніж за два тижні до проведення пробного ЗНО особа отримує доступ до інформації про місце та час проходження пробного ЗНО. Інформування здійснюється у формі запрошення на пункт проведення пробного ЗНО, яке необхідно роздрукувати зі своєї персональної сторінки «Особистий кабінет».

Терміни проведення пробного ЗНО:

  • 24 березня 2018р. - з української мови і літератури;
  • 31 березня 2018р. - з англійської мови, біології, географії, іспанської мови, історії України, математики, німецької мови, фізики, французької мови, хімії.

У разі неучасті особи у пробному ЗНО сплачені кошти не повертаються. Ця особа має право отримати примірник тестового зошита, звернувшись у триденний термін за адресою, указаною в запрошенні.

При вході до пункту пробного ЗНО учасник повинен пред’явити такі документи:

  • запрошення;
  • квитанцію про сплату вартості послуг із проведення пробного ЗНО;
  • паспорт (свідоцтво про народження) або інший документ, що посвідчує особу.
Категория: новини | Просмотров: 290 | Добавил: Moderator | Дата: 25.01.2018 | Комментарии (0)

Управління освіти, молоді та спорту Шепетівської РДА © 2024
Пошук по сайту
Безкоштовний хостинг uCoz