П`ятниця, 19.04.2024, 04:39
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, спорту
    Головна Структура Реєстрація Вхід Вихід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Друзі сайту
НУШ
СТЕМ-Освіта
МОН України
ХОІППО
Департамент освіти і науки, молоді та спорту Хмельницької ОДА
Обласні/Електронні олімпіади
ХОЦНТТУМ
Вчитель-новатор
"Партнерство в навчанні"
Intel "Навчання для майбутнього"
УЦОЯО
ВРЦОЯО
РМЦ I*EARN-Україна
Діти України
Мережа УРАН
Сайт технічної підтримки УРАН у Хмельницькій області

Сайт Міністерства освіти і науки молоді і спорту України
Сайт Педагогічна преса
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Головна » 2017 » Листопад » 22 » День Гідності та Свободи
14:29
День Гідності та Свободи

21 листопада у закладах освіти району проведено ряд заходів,  приурочених Дню Гідності та Свободи,. У всіх закладах оформлено книжкові виставки «Вільні творять майбутнє», «Революція Гідності – шлях до євроінтеграції». По класах проведено години спілкування  «Пам'яті Героїв Майдану». Хвилиною мовчання було вшановано пам'ять усіх, хто пожертвував своїм життям заради майбутнього України.

У Грицівській зош проведено  засідання круглого столу «Революція Гідності: причини та наслідки»; відео години «Україна  - це територія Гідності та Свободи»; урок патріотизму «Від Революції Гідності до гідного життя»; проведено «хвилини інформуваня» у куточку бойової слави на тему «Кращі з кращих встали за свободу без вагань», вікторину «Моя Україна – єдина країна», конкурс малюнків «У світі немає кращої країни ніж  моя Україна». Учні школи переглянули документальний кінофільм  «Двадцять свідчень про  переможний день протистоянь на майдані», взяли участь  в акції «Допоможи бійцям на передовій».

Змістовний захід проведено у Пліщинській ЗОШ І-ІІІ. Виховний захід відкрила директор школи Підгородецька А.О., яка у своєму виступі розповіла про історію відзначення Дня Гідності та Свободи, наголосивши про українських патріотів, що захищали гідність України та свободу українського народу. Учасники заходу пригадали імена героїв України. На високому патріотичному рівні були виконані українські пісні та вірші. Захід завершився дискусією «Незалежна Україна – держава майбутнього».

Круглий  стіл «Від помаранчевої революції до революції Гідності»,  «Багатолика Україна в багатоликому світі», «Україна гідна Свободи»); інформаційні хвилинки «Як тяжко все це пережити»; виховні години «Вони пройшли крізь вогонь і зброю», усний журнал «У пам’яті нашій вони залишилися назавжди» - такі заходи проведено у Червоноцвітській зош.

Змістовними були і заходи до Дня Гідності та Свободи у Городнявській зош: конкурс малюнків «У світі немає кращої країни, ніж моя Україна»; відеопрезентація документальних фільмів про революційні події 2013 – 2015 рр.; бесіди на тему «За мир в Україні, за гідність кожної людини»; покладання квітів до меморіальних дощок з метою вшанування пам`яті загиблих за гідність та свободу в Україні.  

Учні Хутірського нвк у цей день переглянули документальний фільм «Євромайдан…»; випустили стінгазету «День Революції та Гідності», переглянули куточок пам'яті «Небесна Сотня Майдану».

     

Категорія: новини | Переглядів: 482 | Додав: SiteAdmin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Відділ освіти, молоді та спорту Шепетівської РДА © 2024
Пошук по сайту
Безкоштовний хостинг uCoz