П`ятниця, 29.03.2024, 09:29
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, спорту
    Головна Структура Реєстрація Вхід Вихід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Друзі сайту
НУШ
СТЕМ-Освіта
МОН України
ХОІППО
Департамент освіти і науки, молоді та спорту Хмельницької ОДА
Обласні/Електронні олімпіади
ХОЦНТТУМ
Вчитель-новатор
"Партнерство в навчанні"
Intel "Навчання для майбутнього"
УЦОЯО
ВРЦОЯО
РМЦ I*EARN-Україна
Діти України
Мережа УРАН
Сайт технічної підтримки УРАН у Хмельницькій області

Сайт Міністерства освіти і науки молоді і спорту України
Сайт Педагогічна преса
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Головна » 2018 » Січень » 19 » День Соборності у школах району
15:53
День Соборності у школах району

22 січня Україна відзначає знаменну дату в історії становлення української державності – День Соборності України.

Боротьба українського народу за соборність своїх земель – одна із важливих сторінок життя України.

З нагоди цієї знаменної події в закладах освіти району організовано і проведено ряд  заходів, метою яких було розширення кругозору учнів про історію виникнення та святкування Дня Соборності України, прищеплення любові та поваги до історичних та культурних надбань українського народу, пробудження інтересу до минулого, виховання почуття національної гідності, гордості за Батьківщину та народ.

Так, у Плесенській зош І-ІІІ ступенів проведено флешмоб до Дня Соборності та ланцюг Єднання «Україна – єдина держава».

Цікавими та змістовними були заходи, проведені у Пліщинській зош І-ІІІ ступенів. Години спілкування по класах «Соборна Україна: – від ідеї до життя» допомогли школярам усвідомити велич цієї знаменної події. Не залишило нікого байдужим і Свято єднання, проведене вчителями Мельник Г.М. та Недосип К.Г.

У Михайлюцькій ЗОШ І-ІІІ ступенів з нагоди Дня Соборності України та 99-ї річниці проголошення Акта злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республік  були проведені виховні години та тематична лінійка для 5-11 класів «Соборність рідної землі – основа нації й народу».

Досить насиченим на цікаві заходи був тиждень, що передував Дню Соборності, у Городнявській зош І-ІІІ ступенів: єдиний урок «Україна незалежна, соборна, неподільна», конкурс малюнків на тему «Україна неподільна». тематичні уроки, засідання за круглим столом, спрямовані на виховання патріотизму, поваги до минулого українського народу та демократичних цінностей,

З метою формування національної свідомості школярів, виховання у них почуття патріотизму та з нагоди відзначення Дня Соборності України в Червоноцвітській школі організовано та проведено виховні години «Україна – держава соборна, одна на всіх, як оберіг»(1-4 класи), «Україна в нас одна»(5-6 класи) конкурс малюнків «Соборна Україна – це значить, що наша держава - єдина» (7 клас), випуск стіннівок «Україна – соборна, незалежна держава»(8 клас),  круглий стіл «Історія та сьогодення української Соборності», ділова гра ««Живий ланцюг» - як символ єдності України». Крім того, учні школи переглянули фільм «Свято Злуки. Політика пам’яті»/

Загальношкільна лінійка «Україна - це ти!». літературні читання  «Край, в якому я живу», перегляд документального фільму «Акт злуки» - заходи, що були проведені до Дня Соборності у Хутірському нвк.

Переглядів: 302 | Додав: SiteAdmin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Відділ освіти, молоді та спорту Шепетівської РДА © 2024
Пошук по сайту
Безкоштовний хостинг uCoz