П`ятниця, 26.04.2024, 02:42
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, спорту
    Головна Структура Реєстрація Вхід Вихід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Друзі сайту
НУШ
СТЕМ-Освіта
МОН України
ХОІППО
Департамент освіти і науки, молоді та спорту Хмельницької ОДА
Обласні/Електронні олімпіади
ХОЦНТТУМ
Вчитель-новатор
"Партнерство в навчанні"
Intel "Навчання для майбутнього"
УЦОЯО
ВРЦОЯО
РМЦ I*EARN-Україна
Діти України
Мережа УРАН
Сайт технічної підтримки УРАН у Хмельницькій області

Сайт Міністерства освіти і науки молоді і спорту України
Сайт Педагогічна преса
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Головна » 2018 » Травень » 25 » І пролунав останній дзвоник
15:40
І пролунав останній дзвоник

Промайнув іще один навчальний рік. Настала хвилююча мить свята Останнього дзвоника. І для учнів, і для вчителів - це чудова шкільна традиція, тепле родинне свято, яке не можна нічим замінити.

Цього дня усі – дорослі і діти – стають трішки іншими. Оберемки квітів, усміхнені обличчя і сльози на очах, щирі напутні слова та вітання – все це свято останнього дзвоника.

У передостанні дні весни у школах Шепетівського району, як і повсюди в закладах освіти України, пролунав останній дзвоник. Для 53 одинадцятикласників та 74 дев'ятикласників він пролунав прощальною мелодією. Для них уже розпочалася справжня гаряча пора – спочатку – випускні екзамени, зовнішнє незалежне оцінювання, а потім, вже як для абітурієнтів – вступ до вибраних вузів.

Серед гостей на урочистих лінійках у кожному закладі району побували представники районної ради, адміністрації, управління освіти та культури. Так, на традиційне свято останнього дзвоника до Михайлюцької зош І-ІІІ ступенів завітали заступник голови районної адміністрації Л. Танасієнко, до Городнявської зош І-ІІІ ступенів - заступник голови районної ради А. Мовсісян, до Плесенської зош І-ІІІ ст. – перший заступник голови адміністрації С. Пономарьов, до Хутірського нвк – начальник управління освіти та культури Н. Грабельнікова, до Корчицького нвк – завідувач методичного кабінету управління освіти Т. Яковчук, до Пліщинської зош – спеціаліст управління освіти Л. Ільчук, до Червоноцвітської зош – психолог управління освіти – О. Ляшук.

Розділити радість свята до шкіл прийшли і голови сіл, і спонсори, і працівники підприємств, що знаходяться на території району.

Прийшовши привітати молодь із початком дорослого життя, високоповажні гості , як люди справи, насамперед радили випускникам, аби вища освіта стала для них не просто шансом, а й гарантією майбутнього працевлаштування, самореалізації .

Щирими словами, красивими хореографічними композиціями привітали випускників учні молодших класів.

Слова побажань лунали цього дня на адресу і випускників, і їх батьків, і вчителів, і всіх інших школярів. Були цього дня і нагороди – подяки, похвальні листи учням молодших класів, що закінчили навчання на відмінно. На урочистих лінійках також кращим учням району було вручено учнівську стипендію.

                         

Категорія: новини | Переглядів: 344 | Додав: SiteAdmin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Відділ освіти, молоді та спорту Шепетівської РДА © 2024
Пошук по сайту
Безкоштовний хостинг uCoz