П`ятниця, 19.04.2024, 19:07
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, спорту
    Головна Структура Реєстрація Вхід Вихід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Друзі сайту
НУШ
СТЕМ-Освіта
МОН України
ХОІППО
Департамент освіти і науки, молоді та спорту Хмельницької ОДА
Обласні/Електронні олімпіади
ХОЦНТТУМ
Вчитель-новатор
"Партнерство в навчанні"
Intel "Навчання для майбутнього"
УЦОЯО
ВРЦОЯО
РМЦ I*EARN-Україна
Діти України
Мережа УРАН
Сайт технічної підтримки УРАН у Хмельницькій області

Сайт Міністерства освіти і науки молоді і спорту України
Сайт Педагогічна преса
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Головна » 2019 » Лютий » 15 » Колегія відділу освіти та культури
16:03
Колегія відділу освіти та культури

15 лютого відбулося засідання колегії відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму Шепетівської райдержадміністрації за участю керівників закладів освіти району. На колегії розглянули ряд важливих питань:про стан роботи зі зверненнями громадян за підсумками 2018 року; про систему роботи педагогічних колективів закладів загальної середньої освіти щодо пошуку обдарованої  молоді та створенню умов для її розвитку; про роботу закладів освіти щодо попередження булінгу, суїцидальної поведінки та інших негативних проявів в освітньому середовищі;про стан роботи з охорони праці в закладах загальної середньої освіти району за 2018 рік.

На колегії виступили: начальник відділу освіти та культури Грабельнікова Н.М., завідувач РМК Яковчук Т.І., головний спеціаліст відділу  Щур О.О., головний інженер-будівельник відділу Каправчук П.Г.

В обговорення питання роботи з обдарованими дітьми взяли участь заступник директора з навчально-виховної роботи Городнявської зош Порубенська В.М., психолог Пліщинської зош Мартинюк І.В..

В обговоренні питання попередження булінгу, суїцидальної поведінки взяла участь начальник відділу правопросвітництва та взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Шепетівського  місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Школьнік Юлія Сергіївна,соціальний педагог Пліщинської зош Гладій Ольга Володимирівна

Також на колегії у порядку контролю розглянули питання «Про хід виконання рішення колегії від 16.02.2018  (протокол №4) «Юридична грамотність керівника закладу освіти - вимога часу. Фінансова, академічна, кадрова та організаційна автономія закладів освіти у межах, визначених законом: ризики, перспективи».

За підсумками обговорення всіх питань було прийнято постанову, у якій окреслено шляхи покращення роботи з обговорюваних питань.

Категорія: новини | Переглядів: 301 | Додав: SiteAdmin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Відділ освіти, молоді та спорту Шепетівської РДА © 2024
Пошук по сайту
Безкоштовний хостинг uCoz