Середа, 24.04.2024, 19:38
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, спорту
    Головна Структура Реєстрація Вхід Вихід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Друзі сайту
НУШ
СТЕМ-Освіта
МОН України
ХОІППО
Департамент освіти і науки, молоді та спорту Хмельницької ОДА
Обласні/Електронні олімпіади
ХОЦНТТУМ
Вчитель-новатор
"Партнерство в навчанні"
Intel "Навчання для майбутнього"
УЦОЯО
ВРЦОЯО
РМЦ I*EARN-Україна
Діти України
Мережа УРАН
Сайт технічної підтримки УРАН у Хмельницькій області

Сайт Міністерства освіти і науки молоді і спорту України
Сайт Педагогічна преса
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Головна » 2013 » Червень » 10 » Літній привіт, «Здоров’я»!
09:40
Літній привіт, «Здоров’я»!
Літо - найвеселіша для дітей пора року, бо влітку найдовші та найцікавіші канікули. Вони дарують дітям відпочинок, цікаві розваги та зустрічі. А ще підрости, зміцніти, порозумнішати.
У Рудні-Новенькій 7 червня відбулося  відкриття дитячого позашкільного закладу оздоровлення та відпочинку заміського типу «Здоров’я».
Рудня-Новенський табір – одне з місць, де можна відпочити, оздоровитись на базі Шепетівської водолікарні, змістовно провести час, відвідати різноманітні екскурсії, взяти участь у цікавих конкурсах: інтелектуальних, спортивних, екологічних, мистецьких, музичних тощо.
Сьогодні табір особливий. Ошатно, гарно, святково прибрано. А ще – багато різноколірних повітряних кульок та квітів. Лине мелодія духового оркестру Плесенської школи. На подвір’ї радо посміхаються діти, що відпочиватимуть у першу зміну. Вони в чеканні чогось нового, несподіваного і цікавого. Дещо стурбовані вихователі: як не як – відкриття табірної зміни. Багато батьків, гостей. Серед них голова Шепетівської районної державної адміністрації Адамець І.К., голова районної ради Ковальчук М.С., депутат Хмельницької обласної ради Мовсисян В.М., депутати районної ради Черняхівський І.П. та Сасюк А.В., помічник народного депутата України С.В.Буряка М.Є.Гончар, голова благодійного фонду «Зміцнення громад» Т.П.Василик, директор Шепетівського держлісгоспу Сасюк В.М., представник громадського благодійного фонду Куліш М.А., начальник управління освіти, молоді та спорту Шепетівської райдержадміністрації Дзяворук П.Ф.
Відкриття табору розпочалося урочисто з виносу Державного Прапора України. Кращі учні були запрошені до підняття прапора.
Ведучі запросили до слова директора табору Копець Л.А., яка привітала дітей з початком літніх канікул, з відкриттям табірної зміни, побажала добре відпочити, розважитись після напруженого року навчання,  зміцнити здоров`я.
А далі були виступи гостей і, звичайно, подарунки.
Дітей познайомили з розпорядком роботи табору, планом на табірну зміну, познайомили з вихователями.
На святковий концерт було запрошено фольклорний ансамбль «Медунка». Після цього – ігри, конкурси, розваги і нові знайомства, нові враження.
Вихованці табору з нетерпінням чекають нового дня, оскільки для них передбачені цікаві екскурсії, концерти, спортивні змагання.

    
    
   
Категорія: новини | Переглядів: 573 | Додав: Odmin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Lyudmila  
0
It's always a relief when someone with obvious expietrse answers. Thanks!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Відділ освіти, молоді та спорту Шепетівської РДА © 2024
Пошук по сайту
Безкоштовний хостинг uCoz