Субота, 20.04.2024, 13:47
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, спорту
    Головна Структура Реєстрація Вхід Вихід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Друзі сайту
НУШ
СТЕМ-Освіта
МОН України
ХОІППО
Департамент освіти і науки, молоді та спорту Хмельницької ОДА
Обласні/Електронні олімпіади
ХОЦНТТУМ
Вчитель-новатор
"Партнерство в навчанні"
Intel "Навчання для майбутнього"
УЦОЯО
ВРЦОЯО
РМЦ I*EARN-Україна
Діти України
Мережа УРАН
Сайт технічної підтримки УРАН у Хмельницькій області

Сайт Міністерства освіти і науки молоді і спорту України
Сайт Педагогічна преса
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Головна » 2020 » Жовтень » 15 » Українського козацтва, День Захисника України
10:02
Українського козацтва, День Захисника України

14 жовтня особливий день для українців, адже в цей день ми відзначаємо День Українського козацтва, День Захисника України та величне православне свято – Покрови Пресвятої Богородиці. Саме Свята Покрова здавна була захисницею українського козацтва, а тепер і Українського війська.

День захисника Вітчизни є дуже особливим і важливим, адже наша країна потерпає від посягань зовнішнього ворога, а наші мужні сини, сивочолі батьки та тендітні дівчата мужньо, зі зброєю в руках боронять кордони нашої Батьківщини.

13 жовтня, у переддень свят, у Шепетівській районній державній адміністрації, біля Дошки Пам’яті Героїв Небесної Сотні пройшли заходи приурочені Дню Захисника України та Дню Українського козацтва.

Участь у заходах взяли голова адміністрації Юрій Басюк, заступник голови адміністрації Віталій Бузиль, керуючий справами районної ради Анатолій Липкань, учасники АТО/ООС, військовослужбовці, представники органів виконавчої влади, місцевого самоврядування та народний депутат України Олексій Жмеренецький.

З вітальним словом до присутніх звернувся голова адміністрації Юрій Басюк, який привітав присутніх з Днем захисника України та Днем Українського козацтва, висловив щиросердечну вдячність усім, хто причетний до високого звання захисника України – учасникам антитерористичної операції на Сході України, волонтерам, патріотам добровольчих батальйонів, війсьовослужбовцям, медикам, котрі на полі бою рятують життя, усім, хто вдень і вночі , в мороз та спеку мужньо боронять кордони нашої країни.

Почесними грамотами районної державної адміністрації та районної ради, цінними подарунками та квітами за відданість Вітчизні, мужність та героїзм проявлені під час виконання військового обов’язку та з нагоди Дня захисника України було нагороджено учасників антитерористичної операції, правохоронців, військовослужбовців.

Присутні вшанували хвилиною мовчання загиблих захисників, які віддали своє життя заради миру в Україні та поклали квіти до Дошки Пам’яті Героїв Небесної Сотні.

На завершення заходів працівники районного будинку культури підготували святкову концертну програму, виконуючи патріотичні пісні та пісні про Україну.

Щиро вітаємо усіх нагороджених!

   

Категорія: новини | Переглядів: 11988 | Додав: SiteAdmin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Відділ освіти, молоді та спорту Шепетівської РДА © 2024
Пошук по сайту
Безкоштовний хостинг uCoz