Четвер, 25.04.2024, 18:43
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, спорту
    Головна Структура Реєстрація Вхід Вихід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Друзі сайту
НУШ
СТЕМ-Освіта
МОН України
ХОІППО
Департамент освіти і науки, молоді та спорту Хмельницької ОДА
Обласні/Електронні олімпіади
ХОЦНТТУМ
Вчитель-новатор
"Партнерство в навчанні"
Intel "Навчання для майбутнього"
УЦОЯО
ВРЦОЯО
РМЦ I*EARN-Україна
Діти України
Мережа УРАН
Сайт технічної підтримки УРАН у Хмельницькій області

Сайт Міністерства освіти і науки молоді і спорту України
Сайт Педагогічна преса
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Головна » 2012 » Січень » 20 » Вдалий старт
12:38
Вдалий старт
Новий 2012 рік вступив у свої володіння. Впевнено крокують у нього і освітяни Шепетівського району. Адже зустріч Нового Року для освітян - це своєрідна межа, коли визначаються здобутки, проблеми початку навчального року та окреслюються шляхи їх вирішення у 2 семестрі, що є надзвичайно важливим, бо саме у другому семестрі у освітян - «жнива».
Що ж надає нам впевненості?.. Мабуть ті перші здобутки, які вже маємо у цьому семестрі. А похвалитися вже є дещо чим. Так, у конкурсі методичних розробок вчителів світової літератури «Рукописи не горять» 3 місце в області вибороли вчитель Судилківської ЗОШ І-ІІІ ст. Яржемська А.А. та вчитель Травлинської і Хролинської ЗОШ Кондратюк Р.Н. Спортивний комплекс Судилківської ЗОШ І-ІІІ ст. (вчитель Іртегова О.К.) виборов І місце в обласному конкурсі на кращий спортивний комплекс. Першою в області стала і наша команда туристів на обласних вчительських змаганнях з туризму. Результативною була і участь педагогів району в обласній виставці «Освіта Хмельниччини на шляхах реформування», адже район має 75 призових робіт. А це за рейтингом друге місце серед районів області.
Не відстають від педагогів і школярі. Вони щоразу радують їх своїми здобутками: у конкурсі «Інтелектуали - 2011» 1 місце в області виборола учениця Судилківської ЗОШ І-ІІІ ст. Демчук Марія (вчитель Думчук Л.П.), в інтернет-олімпіаді з математики третьою в обласі стала учениця Старобейзимської ЗОШ І-ІІ ст. Тонкошкур Ірина (вчитель Туркан Ю.В.). 3 місце в обласній заочній олімпіаді зі світової літератури вибороли учениця Білокриницької ЗОШ І-ІІ ст. Соковікова Зінаїда (вчитель Васильченко Т.А.) та учениця Судилківської ЗОШ І-ІІІ ст. Андрощук Катерина (вчитель Денисюк О.Г.). Призерами обласних конкурсів стали також учениця Великомедведівської ЗОШ І-ІІІ ст. Поліщук Наталія (вчитель Шевчук Т.В.), учень Городищенської ЗОШ І-ІІІ ст. Яцишин Назар (вчитель Василишина В.І.), учениця Пліщинської ЗОШ І-ІІІ ст. Ткачук Дар’я (вчитель Ткачук А.А.), учениця Грицівської ЗОШ І-ІІІ ст. Матвійчук Олена (вчитель Козійчук Н.Н.). А учениця Червоноцвітської ЗОШ І-ІІ ст. Герасимчук Анастасія (вчитель Сібагатов С.С.) отримала диплом третього ступеня на ІІ Всеукраїнській краєзнавчій конференції «Мій край, моя земля очима сучасників», що проходила у м. Миколаєві. 18-20 січня учениця братиме участь від Хмельницької області у VІ Всеукраїнській філософській історико-краєзнавчій конференції учнівської молоді «Пізнай себе, свій нарід», що проходитиме у Харкові. 2 місця в обласній олімпіаді з легкоатлетичного кросу та баскетболу вироболи спортсмени Городнявського НВК та Городищенської ЗОШ І-ІІІ ст. (вчителі Колбасовський С.І., Тимощук Р.М.).
Плідно розпочали учні наших шкіл і обласні олімпіади. Маємо 1 місце з української мови (учениця Коськівської ЗОШ І-ІІІ ст. Сукач Ніна - вчитель Грищук О.М.), 3 місце з української мови (учениця Корчицької ЗОШ І-ІІІ ст. Кіндюк Юля - вчитель Сітарук О.В.), трудове навчання - Хроль Олег, учень Судилківської ЗОШ І-ІІІ ст. (вчитель Демчук С.О.), німеіцька мова - Наумець Ірина, Голуб Ірина, учні Ленковецької ЗОШ І-ІІІ ст., англійська мова - Андрощук Катерина, учениця Судилківської ЗОШ І-ІІІ ст. (вчитель Семікова Н.П.) та Сукач Ніна, пройшла до ІІ туру олімпіади з психології та педагогіки (керівник Булавинець Л.М.).
Старт вдалий. Педагоги та учні сповнені наснаги та творчих сил до нових перемог.

Методист райметодкабінету Яковчук Т.І.
Категорія: новини | Переглядів: 431 | Додав: Odmin | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Відділ освіти, молоді та спорту Шепетівської РДА © 2024
Пошук по сайту
Безкоштовний хостинг uCoz