Середа, 24.04.2024, 18:27
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, спорту
    Головна Структура Реєстрація Вхід Вихід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Друзі сайту
НУШ
СТЕМ-Освіта
МОН України
ХОІППО
Департамент освіти і науки, молоді та спорту Хмельницької ОДА
Обласні/Електронні олімпіади
ХОЦНТТУМ
Вчитель-новатор
"Партнерство в навчанні"
Intel "Навчання для майбутнього"
УЦОЯО
ВРЦОЯО
РМЦ I*EARN-Україна
Діти України
Мережа УРАН
Сайт технічної підтримки УРАН у Хмельницькій області

Сайт Міністерства освіти і науки молоді і спорту України
Сайт Педагогічна преса
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Головна » Архів матеріалів

14 червня відбулося свято, приурочене п’ятиріччю заснування Мокіївського центру зовнішньої профілізації.

Педагогічний колектив та учні  школи радо привітали почесних гостей: замісник голови Шепетівської РДА Лінник Ю.В., керуююяий справами районної ради Капелюх М.П., начальник відділу освіти Шепетівської РДА Дзяворук П.Ф., старший менеджер соціальних проектівХмельницького регіонального благодійного фонду «Зміцнення громад» Багінська О.О., помічник народного депутата України С.В. Буряка Гончар М.Є., головний агроном північного регіону Антонюк Ф.П. заступник голови правління корпорації Сварог Вест Груп Загоруйко А.А., депутат обласної ради, заступник голови правління корпорації Дячук М.М.. Всі гості тепло привітали присутніх та вручили подарунки.

З нагоди ювілею центру виступили начальник відділу освіти Дзяворук П.Ф., директор школи Колба О.І., ініціатор створення центру, досвідчений педагог, майстер своєї справи, викладач тракторної справи, що випустив не одне покоління кваліфікованих кадрів (трактористів-машиністів сільськогосподарського виробництва) Павлюк А.І., директор товариства сприяння оборони України Окунєвич М.Л. (між ДОСААФ та центром плідна співпраця, адже ДОСАФ надає висококваліфікованих інструкторів-водіїв для здобуття професії водія автотранспортних засобів категорії «В» «С» та допомагає у поліпшенні і розширенні матеріальної бази), генеральний директор Хмельницького регіонального благодійного фонду Василик Т.П.

Також на святі звучали слова вдячності за оволодіння професією, за допомогу у професійному становленні від учнів школи та випускників минулих років, що зараз плідно трудяться на хліборобській ниві.


Категория: новини | Просмотров: 368 | Добавил: Moderator | Дата: 15.06.2012 | Комментарии (0)

У зв’язку із прийняттям наказу Міністерства від 23.05.2012 р. № 616 відкликано лист від 07.05.12 № 1/9-341 «Про навчальні плани загальноосвітніх навчальних закладів на 2012/2013 навчальний рік».
Надсилаємо для використання в роботі рекомендації щодо навчальних планів та структури 2012/2013 навчального року (додаються).
Категория: новини | Просмотров: 396 | Добавил: Odmin | Дата: 28.05.2012 | Комментарии (0)

Відділ освіти Шепетівської райдержадміністрації надсилає лист Міністрерства освіти і науки, молоді та спорту України від 08.05.12 року №1/9-342 щодо надання загальної середньої освіти дітям, які не перебувають на території України на законних підставах.
Категория: новини | Просмотров: 418 | Добавил: Odmin | Дата: 18.05.2012 | Комментарии (0)

З метою організованого проведення зовнішнього незалежного оцінювання та забезпечення організованого підвезення випускників 11-х класів до пунктів ЗНО відділ освіти Шепетівської райдержадміністрації рекомендує вивчити питання необхідності підвезення дітей шкільним автобусом. При цьому звернути увагу на наявність супроводжуючих при підвезенні, здійснення оплати пального за батьківські кошти, проходження додаткового техогляду автобуса.
Категория: новини | Просмотров: 429 | Добавил: Odmin | Дата: 18.05.2012 | Комментарии (0)

Контрольна робота №4, І і ІІ варіанти, завдання з 1 по 5.
Контрольна робота №13, завдання 6, 7.
Категория: новини | Просмотров: 423 | Добавил: Odmin | Дата: 16.05.2012 | Комментарии (0)

Святково прибрана зала. Вирує парад квітів і... парад талантів, парад обдарованості та творчості.
Традиційно у травневу пору освітяни Шепетівщини зібралися на свято "Зірки надій", яке є своєрідним підсумком роботи шкіл за навчальний рік.
Свято відбулося під егідою народного депутата України Сергія Буряка, корпорації "Сварог Вест Груп" та Хмельницького регіонального фонду "Зміцнення громад". На святі були присутні голова Шепетівської райдержадміністрації І.К. Адамець, начальник управління освіти і науки Хмельницької облдержадміністрації В.І. Очеретянко, помічник народного депута України М.Є. Гончар, заступник голови райдержадміністрації Ю.В. Лінник, керуючий справами виконавчого апарату райради М.П. Капелюх, директор благодійного фонду "Зміцнення громад" Т.П. Василик.
Один за одним на сцену піднімаються номінанти - призери і переможці обласних та Всеукраїнських олімпіад, конкурсу-захисту робіт МАН, літературно-мистецьких, природничо-екологічних, туристично-спортивних конкурсів, змагань. Їх вітають та вручають винагороди меценати та гості свята.
Щемним моментов стало віншування батьків та вчителів.
Парад зірок завершився визначенням "Учня року" та "Школи року".
Найяскравішою зіркою у цьому навчальному році серед школярів стала випускниця Коськівської ЗОШ Сукач Ніна, а "Кращою школою року" - Грицівський ЗНЗ.Свято завершилося врученням подяк меценатам і гостям. З вітальним словом виступив начальник відділу освіти П.Ф. Дзяворук.
Категория: новини | Просмотров: 513 | Добавил: Odmin | Дата: 10.05.2012 | Комментарии (0)

Пропонуємо Вам статут Грицівської ЗОШ, як  зразок  для розробки власного

Категория: новини | Просмотров: 583 | Добавил: Odmin | Дата: 27.04.2012 | Комментарии (0)

До уваги учнів, батьків, вчителів!

Надаємо інформацію щодо закінчення 2011-2012н.р., проведення державної підсумкової атестації та зовнішнього незалежного оцінювання.

Календар закінчення 2011/2012 навчального року,
проведення державної підсумкової атестації та зовнішнього незалежного оцінювання

           
ДатаЗаходи
3 травняЗавершення навчальних занять для учнів 11-х класів. Свято "Останнього дзвоника"
4—11 травняДержавна підсумкова атестація учнів 11-х класів.
Учні складають атестацію з трьох предметів:
1) українська мова (обов’язково),
2) математика чи історія (для учнів універсального профілю) або профільний предмет (для учнів інших профілів),
3)предмет за вибором учня (для учнів технологічного, інформаційно-технологічного, спортивного та військово-спортивного профілів, профілів української та іноземної філології); для учнів інших профілів предметом за вибором є другий профільний предмет.
12 травняУрочисті збори з нагоди вручення атестатів про повну загальну середню освіту випускникам 11(12) класів
15 травня — 7 червняПроведення зовнішнього незалежного оцінювання для осіб, які виявили бажання вступати до вищих навчальних закладів:
15.05 – хімія (СЗОШ№2, НВО№2)
17.05 – російська мова (м.Хмельницький)
19.05 – географія (НВО№2)
21-22.05 – математика (НВК№2)
24.05 – всесвітня історія (м.Хмельницький)
26.05 - іноземні мови (англійська, іспанська, німецька, французька) (СЗОШ№2, НВК№1)
28-29.05 - українська мова і література (НВО№2, НВК№2)
31.05 – 1.06 – історія України (НВК№1)
5.06 – фізика (НВК№1)
7.06 - біологія (СЗОШ№2, НВО№2)
15 — 17 травняДержавна підсумкова атестація учнів 4-х класів (під час навчального процесу), з української мови та читання, математики, за рішенням педагогічної ради - з мови навчання.
11 травняЗавершення навчальних занять для учнів 9-х класів
14 — 30 травняДержавна підсумкова атестація учнів 9-х класів. Учні складають атестацію з п’яти предметів: українська мова, математика, біологія, географія, іноземна мова чи інший гуманітарний предмет за вибором навчального закладу або предмета, що вивчається поглиблено (для учнів спеціалізованих шкіл та класів).
25 травняЗавершення навчальних занять для учнів 1-8-х та 10-х класів. Свято "Останнього дзвоника"
31 травняУрочисті збори з нагоди вручення свідоцтв про базову загальну середню освіту випускникам 9 класів
Навчальна практика та навчальні екскурсії для учнів 1-8 та 10 класів проводяться впродовж навчального року.
Категория: новини | Просмотров: 805 | Добавил: Moderator | Дата: 13.04.2012 | Комментарии (0)

Згідно плану роботи відділу освіти Шепетівської районної державної адміністрації 24.02.2012 р. відбулось засідання колегії відділу. На порядок денний винесено ряд питань:
1. Про хід виконання Програми розвитку психологічної служби на період до 2012 року та продовження терміну виконання програми.
2. В порядку контролю: «Про хід виконання рішень колегії протокол № 3 від 28.12.2010 р. «Про хід виконання наказу МОЗ та МОН України від 20.07.2009 р.  №518 "Про забезпечення медико-педагогічного контролю за фізичним вихованням учнів у ЗНЗ”.
По першому питанню виступила  Тимощук О. С., методист РМК, яка проаналізувала хід виконання Програми розвитку психологічної служби на період до 2012 року та окреслила перспективи подальшої  роботи.
В ході обговорення першого питання виступили керівники шкіл, працівники психологічної служби, які висвітлили свій погляд на організацію психологічного супроводу навчально-виховного процесу.

Категория: новини | Просмотров: 386 | Добавил: Odmin | Дата: 06.03.2012 | Комментарии (0)

« 1 2 ... 50 51 52 53 54 ... 60 61 »
Управління освіти, молоді та спорту Шепетівської РДА © 2024
Пошук по сайту
Безкоштовний хостинг uCoz