П`ятниця, 29.03.2024, 10:53
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, спорту
    Головна Структура Реєстрація Вхід Вихід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Друзі сайту
НУШ
СТЕМ-Освіта
МОН України
ХОІППО
Департамент освіти і науки, молоді та спорту Хмельницької ОДА
Обласні/Електронні олімпіади
ХОЦНТТУМ
Вчитель-новатор
"Партнерство в навчанні"
Intel "Навчання для майбутнього"
УЦОЯО
ВРЦОЯО
РМЦ I*EARN-Україна
Діти України
Мережа УРАН
Сайт технічної підтримки УРАН у Хмельницькій області

Сайт Міністерства освіти і науки молоді і спорту України
Сайт Педагогічна преса
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Головна » 2016 » Червень » 10 » Десятирічний ювілей «Здоров’я»!
15:40
Десятирічний ювілей «Здоров’я»!

10 років поспіль гостинно запрошує дітей на відпочинок Рудня-Новенський оздоровчий табір, який було засновано у 2003 році з ініціативи Дзяворука П.Ф., тоді начальника відділу освіти Шепетівської РДА. Спочатку табір функціонував на базі Шепетівської водолікарні. Та завдяки наполегливості Петра Францовича, його турботам, клопотанням у 2006 році на виконання районної Програми “Про стратегію економічного та соціального розвитку Шепетівського району на 2006-2015 роки” сесією районної ради V скликання було прийнято рішення про створення оздоровчого табору на базі Р.-Новенської зош І ступеня. І ось уже 10 років це позашкільний оздоровчо-виховний заклад, що забезпечує змістовне дозвілля й відпочинок, задоволення інтересів і духовних запитів дітей та учнівської молоді відповідно до індивідуальних потреб у вільний від навчання час.

За сприяння голови районної ради Дзяворука П.Ф., депутатського корпусу районної ради, які виділили кошти, щоб табір функціонував у 2016 році, 10 червня відбулося десяте ювілейне відкриття табірної зміни.

На свято до дітей прибуло багато гостей: голова районної ради Дзяворук П.Ф., голова районної державної адміністрації Петров В.А., заступник голови РДА Собчук Н.М., начальник управління освіти, молоді і спорту Грабельнікова Н.М., депутати районної ради Трофімчук П.П., Семенюк П.Й., волонтер Корпусу Миру благодійного фонду «Зміцнення громад» Марк Томашевський, директор центру соціальної служби Романець Л.Я., начальник служби у справах дітей Богуш Ю.С., начальник сектору ювенальної превенції відділу Шепетівської поліції Семенюк О.І., голова благодійного фонду соціальної адаптації Куліш М.А., голова правління Шепетівського відділу Приватбанку Цвіркун Т.Г., представник ТОВ „Шепетівський гранкар'єр. Всі гості звернулись зі щирими словами привітань до вихованців та працівників закладу. Як і годиться до свята, окрім гарних привітань та побажань, діти отримали  чудові подарунки (спортивний інвентар, туристичне спорядження, картини для естетичного оформлення приміщень).

На гостини завітали танцювальні колективи Полянської та Михайлюцької шкіл, співочий дует дівчаток з Червоноцвітської школи. Вони подарували прекрасні художні номери. Традиційним був і святковий пиріг, яким почастували дітей та гостей.

Цікаві ігри, конкурси, розваги подарували працівники Шепетівського будинку культури, які підготували театралізовану святкову ігровупрограму.

  

Категорія: новини | Переглядів: 370 | Додав: SiteAdmin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Відділ освіти, молоді та спорту Шепетівської РДА © 2024
Пошук по сайту
Безкоштовний хостинг uCoz