П`ятниця, 29.03.2024, 12:43
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, спорту
    Головна Структура Реєстрація Вхід Вихід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Друзі сайту
НУШ
СТЕМ-Освіта
МОН України
ХОІППО
Департамент освіти і науки, молоді та спорту Хмельницької ОДА
Обласні/Електронні олімпіади
ХОЦНТТУМ
Вчитель-новатор
"Партнерство в навчанні"
Intel "Навчання для майбутнього"
УЦОЯО
ВРЦОЯО
РМЦ I*EARN-Україна
Діти України
Мережа УРАН
Сайт технічної підтримки УРАН у Хмельницькій області

Сайт Міністерства освіти і науки молоді і спорту України
Сайт Педагогічна преса
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Головна » 2017 » Червень » 9 » Літо - пора оздоровлення та відпочинку
16:28
Літо - пора оздоровлення та відпочинку

Канікули – найбажаніший період шкільного життя і більшість учнів починають чекати його ще задовго до їх початку. З настанням перших сонячних днів школярі мріють насолодитися тривалим тримісячним відпочинком. Батьки у свою чергу переймаються, як організувати канікулярне дозвілля так, аби діти провели літні дні з користю для здоров’я, дізналися щось цікаве і корисне, знайшли нових друзів.

У цьому році управлінням освіти та культури Шепетівської райдержадміністрації  та адміністраціями навчальних закладів організовано роботу 9 пришкільних таборів з денним перебуванням в яких оздоровлюються та відпочивають 500 дітей. Для таборян проводяться пізнавальні екскурсії, спортивні змагання, вікторини, розвиваючі ігри,   організовано  роботу гуртків.

В Грицівській зош І-ІІІ ст. працює мовний  табір для  дітей, які  вдосконалюють  свої знання з англійської мови .

 На базі Грицівської амбулаторії загальної практики сімейної медичини. 100 дітей проходять оздоровчі процедури ( масаж, фізпроцедури, аромотерапію, фіточаї тощо) .

Протягом червня-серпня  60 дітей зі шкіл району будуть покращувати стан свого здоров»я  у відділенні відновного лікування при Шепетівській центральній районній лікарні.

Пріоритетним в роботі районної ради, депутатського корпусу,  районної державної адміністрації було і залишається оздоровлення дітей району. На літній період, за кошти районного бюджету  придбано 20 путівок для дітей пільгових категорій (сиріт,дітей позбавлених батьківського піклування, дітей  з багатодітних та малозабезпечених родин, дітей учасників АТО, талановитих та обдарованих) на морське узбережжя. Другий рік поспіль долучаються до літнього оздоровлення голови сільських, селищної рад. Цьогоріч ними закуплено путівки для 23 дітей району до оздоровчого  табору на чорноморському узбережжі Одеської області « Ювілейний».

Головами сільських, селищної рад для покращення харчування дітей в пришкільних таборах виділено  кошти: 10 тис.грн – Корчицька с/р ; 7 тисяч грн.-Городнявська с/р; 5 тис.грн- Плесенська с/р;  2тис. грн. – Грицівська, Михайлюцька с/р.

 20 путівок на море придбала Судилківська сільська рада та 4 путівки Ленковецька сільська рада.

В цілому на морське узбережжя  Одеської області 17 червня відправляються 79 дітей, які змістовно проведуть свій час, відвідають  «українську Венецію», місто Вилкове,  побувають на цікавій  екскурсії в місці впадіння ріки Дунай в Чорне море.

До оздоровлення дітей району вкотре долучились спонсори: директор ДП « Шепетівський лісгосп» Сасюк В.М.; директор Шепетівського районного спеціалізованого лісокомунального підприємства Трохимчук П.П.; приватний  підприємець Алілуйкуо П.М., придбавши путівки в табір на морське узбережжя.

 

Слова вдячності   управління освіти та культури РДА висловлює голові райдержадміністрації Підопригорі Р.Б.,  голові районної ради Дзяворуку П.Ф.,   депутатському корпусу,  спонсорам , меценатам, які   долучились до літнього  відпочинку та оздоровлення дітей району.

       

Категорія: новини | Переглядів: 422 | Додав: SiteAdmin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Відділ освіти, молоді та спорту Шепетівської РДА © 2024
Пошук по сайту
Безкоштовний хостинг uCoz