П`ятниця, 19.04.2024, 03:10
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, спорту
    Головна Структура Реєстрація Вхід Вихід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Друзі сайту
НУШ
СТЕМ-Освіта
МОН України
ХОІППО
Департамент освіти і науки, молоді та спорту Хмельницької ОДА
Обласні/Електронні олімпіади
ХОЦНТТУМ
Вчитель-новатор
"Партнерство в навчанні"
Intel "Навчання для майбутнього"
УЦОЯО
ВРЦОЯО
РМЦ I*EARN-Україна
Діти України
Мережа УРАН
Сайт технічної підтримки УРАН у Хмельницькій області

Сайт Міністерства освіти і науки молоді і спорту України
Сайт Педагогічна преса
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Головна » 2016 » Січень » 22 » Нарада керівників знз
16:33
Нарада керівників знз

      22 січня 2016 року під керівництвом начальника управління освіти, молоді та спорту Грабельнікової Н.М. проведено нараду з директорами навчальних закладів району. Розглянуто питання:

  • про  фінансово-господарську діяльність знз району  у 2016 році;
  • про ДПА та ЗНО учнів 11 класів (роз’яснення щодо завершення навчального року в 11-х класах; реєстрація на тестування та формування документів до ВРЦОЯО);
  • про методичну діяльність (участь учнів знз району в обласних олімпіадах, участь учителів в обласному конкурсі «Учитель року – 2016», про  дистанційне навчання учнів);
  • про зміни у трудовому законодавстві України (роз’яснення).

       На нараді обговорено основні  питання, пов’язані з харчуванням учнів (Закон України № 911-VIII "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України"). Згідно з рішенням Кабміну право на безкоштовне харчування в школах мають тільки діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти з особливими освітніми потребами, які навчаються в спеціальних і інклюзивних класах, а також учні 1-4 класів з малозабезпечених сімей.

      Крім того увагу керівників навчальних закладів  акцентовано на пунктах Закону України № 911-VIII «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України»  в частині виходу педагогічних працівників на пільгову пенсію, про збереження робочого місця та середньої заробітної плати за військовослужбовцями, які були мобілізовані або проходять строкову службу, або працюють за контрактом під час мобілізації.

       У роботі наради взяла участь  Топчій І.П., представник народного депутата України Романа Мацоли. Топчій І.П. звернулась до керівників знз з пропозицією взяти участь у реалізації різних проектів від ГО "Громадянська ініціатива Романа Мацоли "Інститут солідарності громад".

     Про охорону праці та збереження життя і здоров'я громадян учасникам зібрання розповів Денисюк А., інспектор Шепетівського РС ГУ ДСНС у Хмельницькій області.

  

Категорія: новини | Переглядів: 390 | Додав: SiteAdmin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Відділ освіти, молоді та спорту Шепетівської РДА © 2024
Пошук по сайту
Безкоштовний хостинг uCoz