Субота, 20.04.2024, 16:43
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, спорту
    Головна Структура Реєстрація Вхід Вихід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Друзі сайту
НУШ
СТЕМ-Освіта
МОН України
ХОІППО
Департамент освіти і науки, молоді та спорту Хмельницької ОДА
Обласні/Електронні олімпіади
ХОЦНТТУМ
Вчитель-новатор
"Партнерство в навчанні"
Intel "Навчання для майбутнього"
УЦОЯО
ВРЦОЯО
РМЦ I*EARN-Україна
Діти України
Мережа УРАН
Сайт технічної підтримки УРАН у Хмельницькій області

Сайт Міністерства освіти і науки молоді і спорту України
Сайт Педагогічна преса
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Головна » 2014 » Січень » 15 » Новорічний подарунок школі
16:17
Новорічний подарунок школі
Новорічний подарунок

Сьогодення вимагає забезпечення якісною освітою всіх дітей незалежно від того, у якій школі вони навчаються. Сільська школа – особлива школа, адже багато таких шкіл малокомплектні. Тому діти часто доїжджають на навчання у велику  сучасну школу, де створені всі умови для здобуття якісної освіти. І тут постає проблема забезпечення шкіл шкільним автобусом.

У Ленковецьку ЗОШ І-ІІІ ступенів доїжджають на навчання діти трьох сіл: Старих Бейзим, Вишневого, Вербовець. Пасажиромісткість наявного у школі автобуса не давала змогу відразу перевезти всіх дітей, доводилось робити два рейси. Крім того, діти Ленковецької та Чотирбоцької ЗОШ довозяться у Мокіївську ЗОШ на профільне навчання, адже на базі цієї школи створено центр зовнішньої профілізації. Отож виникало чимало проблем.

На сьогодні і діти, і їх батьки, і педагоги з полегшенням можуть сказати, що ряд проблем, пов’язаних з довозом дітей, розв’язано. Адже Ленковецька ЗОШ отримала чудовий Новорічний подарунок – новесенький автобус. Голова Хмельницької обласної державної адміністрації Ядуха В.С. дотримав свого слова: пообіцяв – зробив. І от у ці Новорічні свята шановані гості: В.С. Ядуха, голова Шепетівської районної адміністрації І.К. Адамець, голова районної ради М.С. Ковальчук, директор департаменту освіти, молоді та спорту Хмельницької облдержадміністрації В.І. Очеретянко, голова товариства з обмеженою відповідальністю «Поділля +» І.І. Вичавка завітали до Ленковецької школи, щоб вручити їм цей чудовий подарунок. Вручення автобуса стало справжнім святом для школярів, батьків та педагогів. Вони висловили слова щирої вдячності за подарунок та турботу про майбутнє нашої країни – дітей.

ФОТОРЕПОРТАЖ
                                                        
Категорія: новини | Переглядів: 543 | Додав: SiteAdmin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Відділ освіти, молоді та спорту Шепетівської РДА © 2024
Пошук по сайту
Безкоштовний хостинг uCoz