П`ятниця, 26.04.2024, 12:02
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, спорту
    Головна Структура Реєстрація Вхід Вихід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Друзі сайту
НУШ
СТЕМ-Освіта
МОН України
ХОІППО
Департамент освіти і науки, молоді та спорту Хмельницької ОДА
Обласні/Електронні олімпіади
ХОЦНТТУМ
Вчитель-новатор
"Партнерство в навчанні"
Intel "Навчання для майбутнього"
УЦОЯО
ВРЦОЯО
РМЦ I*EARN-Україна
Діти України
Мережа УРАН
Сайт технічної підтримки УРАН у Хмельницькій області

Сайт Міністерства освіти і науки молоді і спорту України
Сайт Педагогічна преса
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Головна » 2013 » Серпень » 29 » Серпнева колегія освітян 2013
11:32
Серпнева колегія освітян 2013
День знань став справді всенародним святом, яке об'єднує школярів, педагогів і батьків. Його відзначає кожна українська родина, бо цей день для майбутнього. Адже освіта та наука – це щоденна потреба, сенс та спосіб нашого життя, а школа – це саме життя. Невипадково школа є головним інститутом виховання суспільства, бо це чи  не єдиний суспільний інститут, через який   проходять практично всі покоління. Отож на школу, на педагогів покладена велика місія – виховання громадянина.  Від педагогів, від їхнього вміння, майстерності, мудрості залежить життя дитини, здоров’я, розум, характер, воля, громадянське й інтелектуальне обличчя.
Саме тому в переддень нового навчального року педагогічний загал району збирається на свої серпневі зустрічі, щоб окреслити головні напрямки формування особистості школяра, проаналізувати досягнення, визначити проблеми та шляхи їх подолання.
Так було і цьогоріч. 28 серпня педагоги району зібралися на розширене засідання колегії управління освіти, молоді та спорту Шепетівської райдержадміністрації. На колегії розглянуто питання «Стан готовності загальноосвітніх навчальних закладів до нового навчального року, завдання на 2013-2014 н.р. та готовність впровадження нового Державного стандарту початкової, базової і повної загальної середньої освіти».
У роботі колегії взяли участь голова районної ради Ковальчук Микола Степанович, заступник голови районної державної адміністрації Лінник Юрій Володимирович, які щиро привітали присутніх з новим навчальним роком.
З доповіддю на колегії виступив начальник управління освіти, молоді та спорту Дзяворук П.Ф.. Надзвичайно цікавими, змістовними були і виступи завідуючої Городнявським ДНЗ Якимчук Л.М. «Наступність та перспективність у роботі дошкільного навчального закладу з освітнім округом», вчителя початкових класів Городищенської ЗОШ Шемчук Л.В. «Початкова школа: здобутки, реалії, перспективи», директора Судилківської ЗОШ І-ІІІ ст. Регули Т.А. «Створення сприятливих умов для здобуття загальної середньої освіти на рівні впровадження державних стандартів», заступника директора Мокіївської ЗОШ І-ІІІ ст. Михайлюк Т.В. «Методичні аспекти впровадження нового державного стандарту базової і повної загальної середньої освіти», методиста управління освіти Яковчук Т.І. «Профільне навчання в умовах змін».
Завершилась колегія прийняттям рішення, що стане своєрідним дороговказом для освітян району на навчальний рік.


Категорія: новини | Переглядів: 487 | Додав: Moderator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Відділ освіти, молоді та спорту Шепетівської РДА © 2024
Пошук по сайту
Безкоштовний хостинг uCoz