П`ятниця, 26.04.2024, 09:33
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, спорту
    Головна Структура Реєстрація Вхід Вихід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Друзі сайту
НУШ
СТЕМ-Освіта
МОН України
ХОІППО
Департамент освіти і науки, молоді та спорту Хмельницької ОДА
Обласні/Електронні олімпіади
ХОЦНТТУМ
Вчитель-новатор
"Партнерство в навчанні"
Intel "Навчання для майбутнього"
УЦОЯО
ВРЦОЯО
РМЦ I*EARN-Україна
Діти України
Мережа УРАН
Сайт технічної підтримки УРАН у Хмельницькій області

Сайт Міністерства освіти і науки молоді і спорту України
Сайт Педагогічна преса
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Головна » 2016 » Лютий » 19 » «Тих днів не змовкне слава»
17:31
«Тих днів не змовкне слава»

     Протягом лютого-березня у навчальних закладах району проходять заходи з нагоди визволення населених пунктів від фашистських загарбників.

   Так, з нагоди 72-річниці визволення с. Травлин у школі організовано покладання квітів  до обеліска загиблим воїнам,  виставку на тему: «Визволення Шепетівщини», перегляд патріотично-історичних фільмів, військово – патріотичні ігри, активізовано  діяльність волонтерських загонів проведено уроки пам’яті, мужності, години спілкування на тему «Збережемо пам'ять про подвиг», бібліотечні уроки «Героїзм визволителів», екскурсії у шкільному музеї на тему: «Тих днів не змовкне слава», конкурс дитячих малюнків на тему: «Ми – за мирне небо», акцію «Підтримай воїна «АТО».

   У Серединецькій зош І-ІІІ ступенів проведено позакласний захід «А пам'ять народу священна». Учні школи перегорнули сторінки історії окупації та визволення їхнього села, згадали земляків, що загинули під час війни. Під час заходу члени драматичного гуртка показали інсценізацію уривка з твору О. Довженка «Україна в огні» та зупинилися на тих величезних втратах, які понесла Україна за часи окупації.

   Проте не лише ті страшні події згадали школярі. Вони розповіли і про сьогоднішні події на Сході України, про земляків, які сьогодні  знаходяться в АТО.

   У Михайлюцькій ЗОШ І-ІІІ ступенів 11 лютого 2016 року в рамках місячника пройшли заходи з відзначення 72-річниці визволення м. Шепетівка та району від фашистських загарбників. Урок мужності провели класні керівники та вожаті 1-4 класів біля пам’ятника Валі Котику, розміщеного на території школи. Вчитель історії Захарець В.П. провів урок пам’яті біля Обеліска Слави. Волонтерський загін школи «Спадкоємці Перемоги» привітали Василя Мелентійовича Якимчука з цією датою. Він один з тих відважних воїнів, що визволяли Шепетівський край.

   

Категорія: новини | Переглядів: 547 | Додав: SiteAdmin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Відділ освіти, молоді та спорту Шепетівської РДА © 2024
Пошук по сайту
Безкоштовний хостинг uCoz