П`ятниця, 26.04.2024, 03:10
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, спорту
    Головна Структура Реєстрація Вхід Вихід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Друзі сайту
НУШ
СТЕМ-Освіта
МОН України
ХОІППО
Департамент освіти і науки, молоді та спорту Хмельницької ОДА
Обласні/Електронні олімпіади
ХОЦНТТУМ
Вчитель-новатор
"Партнерство в навчанні"
Intel "Навчання для майбутнього"
УЦОЯО
ВРЦОЯО
РМЦ I*EARN-Україна
Діти України
Мережа УРАН
Сайт технічної підтримки УРАН у Хмельницькій області

Сайт Міністерства освіти і науки молоді і спорту України
Сайт Педагогічна преса
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Головна » 2020 » Березень » 12 » Увага! Карантин!
13:38
Увага! Карантин!

На виконання листа Департаменту освіти і науки Хмельницької  ОДА від 12.03.2020 № 749-41/2020звертаємо увагу на забезпечення закладами освіти неухильного виконання  постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року№ 211(далі – Постанова) щодо введення карантину на період з 12 березня до 03 квітня 2020 року та заборону відвідування закладів освіти  (дошкільної, загальної середньої, позашкільної, професійно (професійно-технічної,  фахової передвищої, вищої, післядипломної освіти, інклюзивно-ресурсних центрів) здобувачами освіти, проведення  усіх масових заходів, проведення інформування серед учасників освітнього процесу щодо заходів запобігання хвороби, проявів хвороби та порядку дій у випадку захворювання.

З метою виконання навчальних програм рекомендуємо організувати навчання з використанням дистанційних технологій, внести зміни до календарного планування, передбачивши відпрацювання окремих тем, ущільнення навчального матеріалу після завершення карантину. Керівникам закладів освіти для введення карантину необхідно видати наказ про установлення карантину на період з 12 березня по  03  квітня 2020 року.

Також звертаємо увагу на можливість часткового переведення працівників  закладів освіти на роботу у дистанційному режимі, при тому забезпечити належний санітарно-гігієнічний режим у закладах освіти.

При організації роботи закладів освіти в період карантину рекомендуємо користуватися листом Міністерства освіти і науки України від 11.03.2020 №1/9-154.

Керівники місцевих органів управління освітою та керівники закладів освіти несуть персональну відповідальність за невиконання Постанови.

Звертаємо увагу, що ст. 325 Кримінального Кодексу України за порушення правил та норм, встановлених з метою запобігання епідемічних та інших інфекційних захворювань, караються штрафом до 100 неоподаткованих мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців чи обмеженням волі на строк до трьох років.

 

Категорія: новини | Переглядів: 195 | Додав: SiteAdmin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Відділ освіти, молоді та спорту Шепетівської РДА © 2024
Пошук по сайту
Безкоштовний хостинг uCoz