Четвер, 28.03.2024, 22:40
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, спорту
    Головна Структура Реєстрація Вхід Вихід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Друзі сайту
НУШ
СТЕМ-Освіта
МОН України
ХОІППО
Департамент освіти і науки, молоді та спорту Хмельницької ОДА
Обласні/Електронні олімпіади
ХОЦНТТУМ
Вчитель-новатор
"Партнерство в навчанні"
Intel "Навчання для майбутнього"
УЦОЯО
ВРЦОЯО
РМЦ I*EARN-Україна
Діти України
Мережа УРАН
Сайт технічної підтримки УРАН у Хмельницькій області

Сайт Міністерства освіти і науки молоді і спорту України
Сайт Педагогічна преса
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Головна » 2011 » Березень » 31 » Вітаємо з врученням премії
10:08
Вітаємо з врученням премії

Працівники віддлу освіти та весь педагогічний загал району вітають Петра Францовича Дзяворука з врученням йому обласної премії ім. Миколи Дарманського в галузі освіти та науки в номінації "Кращий начальник районного відділу освіти".
Відділ освіти Шепетівської райдержадміністрації, педагогічні колективи шкіл Шепетівського району щиро вітають начальника відділу освіти Дзяворука Петра Францовича з високою нагородою – обласною премією імені Дарманського в номінації «Кращий начальник районного відділу освіти».
Петро Францович - ерудований, творчий керівник, здатний генерувати обґрунтовані ідеї та пропозиції, сприяти їх реалізації. Його педагогічний талант проявляється в умінні індивідуально працювати зі своїми колегами, керівниками закладів освіти, педагогічними працівниками, надихати їх на педагогічну творчість, спрямовану на постійний пошук нового.
Петро Францович добре розуміє проблеми сучасної освіти, переймається ними, завжди у пошуку оптимального вирішення поставлених перед ним завдань. Він переконаний, що саме якісна освіта в сучасному розумінні  задовольнить ті вимоги, які ставить перед освітянами швидко змінюване суспільство. Тому свою роботу Дзяворук П.Ф. спрямовує на розвиток освіти у районі, на вдосконалення навчально-виховного, науково-методичного забезпечення освітнього процесу у школах, дошкільних навчальних закладах, надає практичну допомогу щодо здійснення якісних потреб на шляху реформування освіти. Системна й наполеглива діяльність керівника спрямована на забезпечення рівного доступу до якісної освіти кожної сільської дитини шкільного віку.
Культурний у спілкуванні з людьми, тактовний, він досконало знає стан справ у кожному закладі району, постійно працює на поліпшення умов праці і навчання учасників навчально-виховного процесу, підвищення статусу педагога. Активна співпраця з райкомом профспілки працівників освіти в питанні надання соціальних пільг, грошової винагороди за сумлінну працю, матеріальної допомоги, безкоштовного проїзду до роботи, сприяння розвитку туризму і спорту, розвитку обдарованості, відкриття позашкільного оздоровчого закладу – все це є в центрі уваги керівника освітян Шепетівського району.
Шановний Петре Францовичу, прийміть наші найщиріші  вітання і побажання процвітання та значних досягнень у справах, які ви започаткували, а запорукою процвітання нехай буде Ваша енергія, цілеспрямованість. Нехай кожен день відкриває для вас острови нових досягнень, звершень та здобутків.
Міцного здоров'я Вам, творчого довголіття, задоволення від улюбленої справи.

                                                                                          
Колеги по роботі
Категорія: новини | Переглядів: 577 | Додав: Moderator | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Відділ освіти, молоді та спорту Шепетівської РДА © 2024
Пошук по сайту
Безкоштовний хостинг uCoz