Вівторок, 23.04.2024, 18:51
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, спорту
    Головна Структура Реєстрація Вхід Вихід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Друзі сайту
НУШ
СТЕМ-Освіта
МОН України
ХОІППО
Департамент освіти і науки, молоді та спорту Хмельницької ОДА
Обласні/Електронні олімпіади
ХОЦНТТУМ
Вчитель-новатор
"Партнерство в навчанні"
Intel "Навчання для майбутнього"
УЦОЯО
ВРЦОЯО
РМЦ I*EARN-Україна
Діти України
Мережа УРАН
Сайт технічної підтримки УРАН у Хмельницькій області

Сайт Міністерства освіти і науки молоді і спорту України
Сайт Педагогічна преса
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Головна » 2018 » Травень » 10 » Вшанування подвигу українського народу в Другій світовій війні
17:41
Вшанування подвигу українського народу в Другій світовій війні

З метою гідного вшанування подвигу українського народу в Другій світовій війні, висловлення поваги усім борцям проти нацизму, увічнення пам’яті про загиблих воїнів, жертв війни, воєнних злочинів, депортацій та злочинів проти людяності, скоєних у роки війни, та з нагоди вшанування Дня пам'яті та примиренняу школах району проведено різноманітні заходи. У всіх закладах освіти проведено урочисті лінійки, присвячені Дню пам'яті та примирення  «Ми не забудемо ніколи», тематичні уроки, школи взяли участь у мітингах пам'яті.

У Червоноцвітській зош педагог-організатор разом з учнями підготували фотоколаж «Зупинити на мить війну», виставку малюнків та виставку фотографій воєнних часів «Тільки пам'ять не сивіє», «Нам не потрібна війна», у школі проведено літературно-музичний вечір «Свято, що гуртує покоління», історичний урок «Уклін живим, загиблим слава!», година пам’яті «Зі сплаву геройства і мертвих, і живих писалось ім’я Перемога». 9 травня за участю учнів, вчителів школи, працівників будинку культури та Городнявського сільського голови відбулась урочиста хода з покладанням квітів до братської могили, учні школи розповідали вірші, вітали ветеранів, дарували квіти, всі присутні вшанували загиблих хвилиною мовчання.

У Плесенській зош І-ІІІ ст. відбувся урочистий мітинг-реквієм «Шлях до Перемоги». По завершенню учні, вчителі та громада села урочистою ходою  під супровід шкільного оркестру пройшли  до Братської могили та пам’ятника Невідомого солдата для покладання квітів.

Години спілкування по класах «Пам'ятаємо минуле заради майбутнього», тематична виставка у бібліотеці «Мир нам дістався нелегкою ціною», загальношкільний захід «Ніхто не забутий, ніщо не  забуто», бесіди з учнями початкових класів, покладання квітів до пам'ятника загиблих воїнів, місць поховань загиблих у Другій світовій війні – такі заходи відбулися у Пліщинській зош І-ІІІ ст.

Напередодні Дня Перемоги, вшановуючи пам'ять  героїв Другої світової війни, у Городнявській зош І-ІІІ ст. відбулися уроки мужності. Це лише маленька частина великої данини полеглим. Учні, які входять до шкільного самоврядування, виготовили власноруч листівки до Дня Перемоги та подарували їх мешканцям мікрорайону. У шкільній бібліотеці діяла виставка «Вклонімося великим тим рокам!». 9 травня була проведена акція «Безсмертний полк».

                   

Категорія: новини | Переглядів: 307 | Додав: SiteAdmin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Відділ освіти, молоді та спорту Шепетівської РДА © 2024
Пошук по сайту
Безкоштовний хостинг uCoz