Субота, 04.05.2024, 09:14
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, спорту
    Головна Структура Реєстрація Вхід Вихід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Друзі сайту
НУШ
СТЕМ-Освіта
МОН України
ХОІППО
Департамент освіти і науки, молоді та спорту Хмельницької ОДА
Обласні/Електронні олімпіади
ХОЦНТТУМ
Вчитель-новатор
"Партнерство в навчанні"
Intel "Навчання для майбутнього"
УЦОЯО
ВРЦОЯО
РМЦ I*EARN-Україна
Діти України
Мережа УРАН
Сайт технічної підтримки УРАН у Хмельницькій області

Сайт Міністерства освіти і науки молоді і спорту України
Сайт Педагогічна преса
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Головна » Архів матеріалів
В районі завершилася атестація педагогічних працівників, яка пройшла відповідно до Типового положення  про атестацію педагогічних працівників. У 2013 році проатестовано 143 працівники освіти, що становить 20%. 52% проатестованих  підвищили свої кваліфікаційні категорії та педагогічні звання.
За підсумками атестації 20 працівників  освіти представлені до нагородження Грамотою управління освіти, молоді та спорту Шепетівської райдержадміністрації, 5 до нагородження Почесною грамотою департаменту освіти і науки, молоді та спорту Хмельницької обласної державної адміністрації.
При проведенні атестації дотримано принципів відкритості та колегіальності.
Категория: новини | Просмотров: 445 | Добавил: Odmin | Дата: 05.04.2013 | Комментарии (0)

13.03.13 відбулась колегія управління освіти, молоді та спорту Шепетівської райдержадміністрації. На засіданні колегії були присутні: члени колегії, директори загальноосвітніх, позашкільного навчального закладу, Мельник Сергій Болеславович, начальник відділу соціальної роботи районного центру соціальної служби для сім’ї, дітей і молоді; Семенюк Ольга Іванівна, начальник відділення кримінальної міліції в справах дітей Шепетівського МВУМВС в Хмельницькій області, майор міліції; Калініченко Зоя Петрівна, начальник служби у справах дітей Шепетівської РДА; Глушман Інна Григорівна, голова батьківського комітету Ленковецької ЗОШ І-ІІІ ступенів; Гнатюк Володимир Миколайович – директор дитячо-юнацької спортивної школи районної організації Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос». В ході колегії обговорено наступні питання: «Про забезпечення управлінської діяльності Керівників шкіл по виконанню «Національної стратегії розвитку освіти в Україні на 2012 роки» щодо виховання особистості через залучення та тісну співпрацю соціальних інститутів» та «Про виконання Закону України «Про внесення змін до законодавчих актів з питань загальної середньої та дошкільної освіти щодо організації навчально-виховного процесу» в  частині організації інклюзивного навчання  дітей з особливими освітніми потребами, наказу МОН від 11.09.2009 №855 «Про затвердження плану дій щодо запровадження інклюзивного навчання у загальноосвітніх навчальних закладах на 2009-2012р.р.».
Категория: новини | Просмотров: 455 | Добавил: Odmin | Дата: 02.04.2013 | Комментарии (1)

Нехай вічно святиться ім'я твоє, о жінко, богине земна!

Освіта - найважливіша галузь у державі і найчільніше місце в ній посідають жінки - щедрі носії високого духу. Ви, дорогі жінки-освітяни, робите усе можливе, аби наші діти, майбутнє держави, зростали освіченими, культурними і самодостатніми громадянами. У родині Ви - ніжні дружини, турботливі мами і бабусі, у школі - талановиті педагоги та наставники. З покоління в покоління Ви передаєте традиції високої духовності, культури, працьовитості. Щедрість Ваших душ зігріває, сила духу захоплює, краса вселяє віру в світле майбутнє.
Від усієї душі зичимо Вам величезного жіночого щастя, любові, добра. Нехай поруч з Вами будуть лише гідні люди, нехай кожен день Вашого життя буде сонячним і світлим, дарує радість творчого натхнення, приємні несподіванки і душевний комфорт.

Начальник управління освіти, молоді
та спорту Шепетівської райдержадміністрації                   П.Ф.Дзяворук
Категория: новини | Просмотров: 406 | Добавил: Odmin | Дата: 07.03.2013 | Комментарии (0)

Гамірно на подвір'ї: діти, батьки, гості. У всіх святковий піднесений настрій. Відкриття нової школи! Цього дня з нетерпінням чекали усі.
На свято завітали найшанованіші гості, ті, дякуючи кому, з'явилася у Грицеві така красуня.
Щирі слова вітання від гостей і, звичайно, подарунки. Віце-прем'єр Міністр України Костянтин Іванович Грищенко вручив школі сучасний мультимедійний комплект. Голова обласної державної адміністрації Василь Степанович Ядуха подарував ключі від нового шкільного автобуса. Народний депутат України Сергій Васильович Буряк вручив сертифікат на меблі та посуд.
Символічну стрічку перерізали віце-прем'єр Міністр України К.І.Грищенко, Голова обласної державної адміністрації В.С.Ядуха, народний депутат України С.В.Буряк.
Двері школи гостинно розчинено. Вмить коридори і класи заполонили дитячі голоси.
Почався перший святковий урок у новій школі "Моя школа - моє майбутнє".
Категория: новини | Просмотров: 797 | Добавил: Odmin | Дата: 22.02.2013 | Комментарии (0)

Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України визначено порядок закінчення  2012-2013 навчального року (лист Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 08.02.2013 №1/9-92 «Про порядок закін-чення навчального року та проведення державної підсумкової атестації у загальноосвітніх навчальних закладах в 2012/2013 навчальному році»).
Закінчення 2012/2013 навчального року і проведення державної підсумкової атестації учнів (вихованців) у системі загальної середньої освіти буде здійснюватися відповідно до вимог Положення про державну підсумкову атестацію учнів (вихованців) у системі загальної середньої освіти, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 18.02.2008 № 94 зареєстрований в Міністерстві юстиції України 27.02.2008 за № 151/14842, зі змінами (затверджено  наказом  Міністерства  освіти  і  науки  України  від  23.11.2010  № 1116   та  зареєстровано  в  Міністерстві  юстиції  України   09.12.2010   за   № 1237/18532) та особливостей організації навчально-виховного процесу, передбачених у листі Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 23.05.2012 № 1/9-399 «Про навчальні плани загальноосвітніх навчальних закладів та структуру 2012/2013 навчального року».
У цьому навчальному році навчальні заняття завершуються  24  травня. У цей день проводиться свято «Останній дзвоник».
Навчальні екскурсії та навчальна практика учнів організовуються відповідно до інструктивно-методичного листа Міністерства освіти і науки України від 06.02.2008 № 1/9-61 та проводяться у 1-4 класах (27-30 травня), у 5-8 і 10 класах (27 травня – 7 червня).
У 4-х класах державна підсумкова атестація проводиться з 13 по 21 травня із української мови та читання, математики.  
У 9-х класах державна підсумкова атестація проводитиметься з 28 травня по 11 червня з п'яти предметів: української мови, математики, географії, біології, а також іноземної мови чи іншого гуманітарного предмета за вибором навчального закладу.
Державна підсумкова атестація з української мови для випускників 9-х класів (диктант) проводитиметься 31 травня. Завдання буде оголошено в день проведення атестації по телебаченню (канал УТ-1) та радіо.
Конкретні дати проведення атестації з інших предметів визначають нав-чальні заклади за погодженням з відповідними управліннями освіти.
Державна підсумкова атестація для випускників 11-х класів про-водиться з 27 по 31 травня з трьох предметів у письмовій формі за збірниками завдань.  
27 травня відбудеться державна підсумкова атестація з української мови  (переказ, обов’язково). Завдання буде оголошено в день проведення ате-стації по телебаченню (канал УТ-1) та радіо.
Дати проведення атестації з двох інших предметів  (з історії  України або математики (для учнів, які навчалися за універсальним профілем) чи з профільного предмета (для учнів, які навчалися в класах інших профілів) та з предмета за вибором учнів) визначають навчальні заклади за погодженням з відповідними управліннями освіти.
Документи   про  повну загальну  середню  освіту  вручаються  випускникам 1-2 червня 2013 р. на урочистих зборах. Документи про базову освіту вручаються учням, які закінчили 9-й клас, 11-12 червня.
Конкретна дата проведення урочистостей у регіонах визначається Міністерством освіти і науки, молоді та спорту Автономної Республіки Крим, департаментами (управліннями) освіти і науки обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій.
Категория: новини | Просмотров: 453 | Добавил: Odmin | Дата: 15.02.2013 | Комментарии (0)

07 лютого 2013 року начальник відділу загальної середньої та дошкільної освіти Волошина О.Я. та головний спеціаліст відділу загальної середньої та дошкільної освіти Ільчук Л.С. взяли участь в роботі вебінарів:
- Нормативно-правові засади і технології ліцензування та атестації навчальних закладів.
- Підготовка оздоровлення та відпочинку дітей влітку 2013 року.
Категория: новини | Просмотров: 397 | Добавил: Odmin | Дата: 15.02.2013 | Комментарии (0)

На виконання наказу управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації від 21.01.2013 р №18-од «Про проведення комплексної перевірки Ленковецької зош І-ІІІ ступенів» спеціалістами управління  проведено перевірку управлінської діяльності керівників Ленковецької зош І-ІІІ ступенів щодо виконання законодавства про освіту, директивних та власних рішень.
Категория: новини | Просмотров: 419 | Добавил: Odmin | Дата: 15.02.2013 | Комментарии (0)

Відповідно до листа МОНмолодьспорту України від 08.02.2013 року № 1/9-92
Категория: новини | Просмотров: 405 | Добавил: Odmin | Дата: 14.02.2013 | Комментарии (0)

За активної підтримки Міністерства надзвичайних ситуацій України чотири роки поспіль проводиться Всеукраїнська премія "Диво-дитина". Однією з номінацій  Премії є – "Найгероїчніший", в якій беруть участь діти, які здійснили героїчний вчинок. Прийом анкет завершується 28 лютого 2013 року.
Про час та умови проведення Премії читайте на сайті www.divo-dutuna.com.
Категория: новини | Просмотров: 434 | Добавил: Odmin | Дата: 08.02.2013 | Комментарии (0)

4 січня 2013 року розпочато реєстрацію осіб, які виявили бажання взяти участь у зовнішньому незалежному оцінюванні. Абітурієнти матимуть можливість подати реєстраційні документи до 5 березня 2013 року.
Детальну інформацію читайте на сайті Українського центру оцінювання якості освіти


Увага! У 2013 році зовнішнє оцінювання проводитиметься з таких предметів:
українська мова і література 
фізика
історія України 
хімія
всесвітня історія
біологія
математика 
географія
світова література 
російська мова
іноземні мови (англійська, німецька, французька, іспанська).
Пам’ятайте, що загальна кількість предметів, вибраних Вами для проходження зовнішнього оцінювання, не повинна перевищувати чотирьох.

Вам буде надано можливість скласти тест лише з однієї іноземної мови.
Категория: новини | Просмотров: 425 | Добавил: Odmin | Дата: 10.01.2013 | Комментарии (0)

« 1 2 ... 47 48 49 50 51 ... 60 61 »
Управління освіти, молоді та спорту Шепетівської РДА © 2024
Пошук по сайту
Безкоштовний хостинг uCoz