Субота, 04.05.2024, 18:21
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, спорту
    Головна Структура Реєстрація Вхід Вихід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Друзі сайту
НУШ
СТЕМ-Освіта
МОН України
ХОІППО
Департамент освіти і науки, молоді та спорту Хмельницької ОДА
Обласні/Електронні олімпіади
ХОЦНТТУМ
Вчитель-новатор
"Партнерство в навчанні"
Intel "Навчання для майбутнього"
УЦОЯО
ВРЦОЯО
РМЦ I*EARN-Україна
Діти України
Мережа УРАН
Сайт технічної підтримки УРАН у Хмельницькій області

Сайт Міністерства освіти і науки молоді і спорту України
Сайт Педагогічна преса
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Головна » Архів матеріалів
День знань став справді всенародним святом, яке об'єднує школярів, педагогів і батьків. Його відзначає кожна українська родина, бо цей день для майбутнього. Адже освіта та наука – це щоденна потреба, сенс та спосіб нашого життя, а школа – це саме життя. Невипадково школа є головним інститутом виховання суспільства, бо це чи  не єдиний суспільний інститут, через який   проходять практично всі покоління. Отож на школу, на педагогів покладена велика місія – виховання громадянина.  Від педагогів, від їхнього вміння, майстерності, мудрості залежить життя дитини, здоров’я, розум, характер, воля, громадянське й інтелектуальне обличчя.
Саме тому в переддень нового навчального року педагогічний загал району збирається на свої серпневі зустрічі, щоб окреслити головні напрямки формування особистості школяра, проаналізувати досягнення, визначити проблеми та шляхи їх подолання.
Так було і цьогоріч. 28 серпня педагоги району зібралися на розширене засідання колегії управління освіти, молоді та спорту Шепетівської райдержадміністрації. На колегії розглянуто питання «Стан готовності загальноосвітніх навчальних закладів до нового навчального року, завдання на 2013-2014 н.р. та готовність впровадження нового Державного стандарту початкової, базової і повної загальної середньої освіти».
Категория: новини | Просмотров: 488 | Добавил: Moderator | Дата: 29.08.2013 | Комментарии (0)

Проект рішення колегії

                                             управління освіти, молоді та  спорту   

                                             Шепетівської райдержадміністрації

від 28.08.2013 р.                                                                                                  протокол № 1

Заслухавши та обговоривши доповідну записку начальника управління освіти, молоді та спорту  Шепетівської райдержадміністрації з питання  «Стан готовності знз до нового навчального року, завдання на 2013-2014 навчальний рік та готовність впровадження нового Держстандарту базової  та повної загальної середньої освіти», колегія управління  освіти, молоді та спорту

УХВАЛИЛА:

Категория: новини | Просмотров: 565 | Добавил: SiteAdmin | Дата: 27.08.2013 | Комментарии (0)

УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 344/2013 від 25 червня 2013 року "Про Національну стратегію розвитку освіти в Україні на період до 2021 року"

Категория: новини | Просмотров: 408 | Добавил: SiteAdmin | Дата: 15.08.2013 | Комментарии (0)

Лист МОН України Від 15.07.2013р. № 1/9-493 "Про орієнтовний перелік навчально-методичного забезпечення базових дисциплін у 2-х та 5-х класах загальноосвітніх навчальних закладах"
Категория: новини | Просмотров: 477 | Добавил: SiteAdmin | Дата: 15.08.2013 | Комментарии (0)

18 червня 2013 року управління освіти, молоді та спорту Шепетівської райдержадміністрації відвідала група директорів відділу освіти, молоді та спорту Славутської райдержадміністрації в рамках проведення Всеукраїнської акції "Нові стандарти - нова школа".
Делегація побувала в навчальних закладах району, зокрема, у Судилківській, Грицівській ЗОШ І-ІІІ ступенів. Гості ознайомилися з програмами розвитку шкіл, з роботою педколективів щодо впровадження нового Державного стандарту у 2, 5 класах.
Делегати приємно вражені здобутками освітян Шепетівщини. Спілкування на рівні "директор-директор" дало можливість обмінятися досвідом з різних питань управлінської діяльності стосовно організації навчально-виховного процесу, роботи з обдарованою молоддю, створення умов для навчання, організації харчування, медичного огляду дітей, інклюзивного навчання в умовах змін.
У процесі роботи складено спільний документ стану готовності загальноосвітніх навчальних закладів Шепетівського району до впровадження нового Держстандарту початкової (2 клас) та базової і повної загальної середньої освіти (5 клас). Документ підписали начальник управління освіти, молоді та спорту Шепетівської райдержадміністрації П.Ф.Дзяворук та начальник відділу освіти, молоді та спорту Славутської райдержадміністрації Ж.О.Зубова.
Категория: новини | Просмотров: 718 | Добавил: Odmin | Дата: 18.06.2013 | Комментарии (0)

Літо - найвеселіша для дітей пора року, бо влітку найдовші та найцікавіші канікули. Вони дарують дітям відпочинок, цікаві розваги та зустрічі. А ще підрости, зміцніти, порозумнішати.
У Рудні-Новенькій 7 червня відбулося  відкриття дитячого позашкільного закладу оздоровлення та відпочинку заміського типу «Здоров’я».
Рудня-Новенський табір – одне з місць, де можна відпочити, оздоровитись на базі Шепетівської водолікарні, змістовно провести час, відвідати різноманітні екскурсії, взяти участь у цікавих конкурсах: інтелектуальних, спортивних, екологічних, мистецьких, музичних тощо.
Сьогодні табір особливий. Ошатно, гарно, святково прибрано. А ще – багато різноколірних повітряних кульок та квітів. Лине мелодія духового оркестру Плесенської школи. На подвір’ї радо посміхаються діти, що відпочиватимуть у першу зміну. Вони в чеканні чогось нового, несподіваного і..
Категория: новини | Просмотров: 575 | Добавил: Odmin | Дата: 10.06.2013 | Комментарии (1)

30 травня на базі управління освіти, молоді та спорту Шепетівської райдержадміністрації було проведено міжрегіональне засідання кафедр обласних інститутів післядипломної педагогічної освіти (Хмельницький – Шепетівка – Луцьк – Рівне) з проблеми «Інноваційні ресурси управління професійним розвитком керівників ЗНЗ у регіональній системі післядипломної педагогічної системи». На засіданні виступили т.в.о. ректора Хмельницького ОІППО Попик О.Ф., який розкрив питання «Координація роботи Хмельницького ОІППО з управліннями освіти райдержадміністрацій та міськвиконкомів щодо науково-методичного забезпечення діяльності керівників навчальних закладів», заступник голови Шепетівської РДА Лінник Ю.В. – «Стан та перспективи розвитку регіону», начальник управління освіти, молоді та спорту Шепетівської РДА Дзяворук П.Ф. – «Інноваційний освітній простір Шепетівщини», завідувач Шепетівським районним методичним кабінетом Мазур В.Д. – «Інноваційні підходи в управлінні професійним розвитком керівників шкіл району», директор Городнявського НВК, президент обласного клубу директорів ЗНЗ «Співробітництво» - «Особливості управління освітнім округом в умовах модернізаційних змін».
З присутніми завідувач кафедри менеджменту та освітніх технологій хмельницького ОІППО Гуменюк В.В.  провела експертну..
Категория: новини | Просмотров: 547 | Добавил: Odmin | Дата: 31.05.2013 | Комментарии (0)

24.04.2013 на базі управління освіти, молоді та спорту Шепетівської райдержадміністрації відбувся обласний семінар завідуючих районними (міськими) психолого-медико-педагогічними консультаціями з теми "Співпраця ПМПК з громадськими організаціями" під керівництвом Грицюк Н.Г., завідуючої обласною ПМПК та Савчук Н.К., завлабораторією інклюзивної освіти.
Програма обласного семінару передбачала визначення пріоритетних напрямів модернізації системи навчання дітей з особливими потребами, обмін кращим досвідом щодо створення оптимальної моделі інклюзивного навчання.
У роботі семінару взяли участь голова Шепетівської райдержадміністрації Адамець І.К., заступник голови Шепетівської райдержадміністрації з гуманітарних питань Лінник Ю.В., начальник управління освіти, молоді та спорту Шепетівської райдержадміністрації Дзяворук П.Ф., голова Шепетівської ТПО УТОС Логвиненко Т.М.
З презентацією "Формування ефективної моделі співпраці ПМПК з громадськими організаціями інвалідів" виступила Столярчук Т.Р., завідуюча Шепетівською районною ПМПК.
Тренувально-практичний модуль семінару (актуалізація технологій) пройшов на базі Плесенської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Учасники семінару приємно вражені напрацюваннями та здобутками педагогів Плесенської ЗОШ щодо інклюзивного навчання дітей з вадами зору.
Директор школи Капелюх Т.М., заступник директора з навчально-виховної роботи Грицюк С.М., педагог-організатор Руда І.І. продемонстрували системний підхід щодо організації навчання дітей з вадами зору, показали творчу управлінсько-методичну лабораторію з питань інклюзивного навчання слабозорих.
Учасники семінару обмінялися думками з приводу побаченого, накреслили шляхи пошуку оптимальних варіантів щодо організації навчання дітей з особливими потребами.
Категория: новини | Просмотров: 586 | Добавил: Odmin | Дата: 24.04.2013 | Комментарии (0)

19.04.2013 в управлінні освіти, молоді та спорту відбулась зустріч представників місцевої влади в особі голови районної ради М.С. Ковальчука та заступника голови Шепетівської райдержадміністрації Ю.В. Лінника з обдарованими учнями загальноосвітніх навчальних закладів району.
Кульмінаційним моментом зустрічі було вручення щорічної учнівської стипендії районної ради учням призерам та переможцям Всеукраїнських олімпіад з базових навчальних дисциплін та конкурсу-захисту МАН.
Присутні приємно вражені цікавими думками, мріями дітей, їх артистизмом і бажанням досягати творчих висот на благо України.
Категория: новини | Просмотров: 686 | Добавил: Odmin | Дата: 19.04.2013 | Комментарии (0)

« 1 2 ... 46 47 48 49 50 ... 60 61 »
Управління освіти, молоді та спорту Шепетівської РДА © 2024
Пошук по сайту
Безкоштовний хостинг uCoz