П`ятниця, 19.04.2024, 04:52
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, спорту
    Головна Структура Реєстрація Вхід Вихід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Друзі сайту
НУШ
СТЕМ-Освіта
МОН України
ХОІППО
Департамент освіти і науки, молоді та спорту Хмельницької ОДА
Обласні/Електронні олімпіади
ХОЦНТТУМ
Вчитель-новатор
"Партнерство в навчанні"
Intel "Навчання для майбутнього"
УЦОЯО
ВРЦОЯО
РМЦ I*EARN-Україна
Діти України
Мережа УРАН
Сайт технічної підтримки УРАН у Хмельницькій області

Сайт Міністерства освіти і науки молоді і спорту України
Сайт Педагогічна преса
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Головна » 2012 » Січень » 20 » Щедре батьківське спасибі
12:18
Щедре батьківське спасибі
Ми, колишні випускники Вишневецької зош І-ІІІ ступенів, згадуємо той час, коли в нашій школі навчалося більше п’ятисот учнів. Сьогодні ж демографічна ситуація в українських селах невтішна, наповнюваність класів зменшується. Тому й виникла проблема, чи зможе держава утримувати малокомплектні школи, чи зможуть наші діти у таких школах отримати якісну освіту, незважаючи на те, що тут працюють досвідчені вчителі.
У 2010-2011 навчальному році ця проблема торкнулася і нашої школи. Адміністрація школи, громадськість села усвідомлювали це, коли стало питання про реорганізацію середньої загальноосвітньої школи. Та безвихідного становища не буває, коли люди з розумінням вирішують назрілі проблеми.У лютому 2011 року проведено схід жителів сіл Вишневе і Сульжин з участю представників відділу освіти Шепетівської райдержадміністрації. Звичайно, ми, батьки, хвилювалися, як вирішиться доля наших дітей, які мали продовжувати навчання у Ленковецькій зош І-ІІІ ступенів. Цього ж дня ми мали можливість відвідати цю школу, познайомитися з дирекцією, педколективом, багатою сучасною матеріальною базою навчального закладу, де вже тоді наші десятикласники вивчали інформатику, а дев’ятикласники – трудове навчання у зв’язку з тим, що були відсутні фахівці даного профілю у Вишневецькій зош І-ІІІ ступенів.
І ось у вересні 2011 року в шкільний колектив Ленковецької зош І-ІІІ ступенів безболісно влилися наші діти. Одразу ж учнівський колектив виявив довіру Балабі Юлії, учениці 11 класу, обравши її президентом школи. До послуг учнів світлі, теплі, по-сучасному обладнані навчальні кабінети, клас інформаційних технологій, сучасні технічні засоби навчання, багата бібліотека, майстерня з обробки дерева і металу. Задоволені діти тим, що можуть брати участь в предметних гуртках, спортивних секціях, займатись у духовому оркестрі. До послуг дітей їдальня, де вони отримують якісні дешеві обіди. Про дитяче здоров’я піклується медсестра. А подолати щодня отих довгих сім кілометрів від Вишневого до Ленковець і назад у будь яку погоду допомагає водій шкільного автобуса Дудар Микола Миколайович разом із супроводжуючою Риболовець Галиною Володимирівною. Тісний зв'язок з нами, батьками учнів, підтримують класні керівники Сидорчук Аліна Андріївна (11 клас), Криворчук Юлія Миколаївна (10 клас). Систематично проводяться класні та загальношкільні батьківські збори, де ми маємо змогу побачити досягнення наших дітей, отримати потрібну інформацію, консультації, поради. Сердечну турботу і піклування відчувають діти з боку Безкоровайної Галини Григорівни, яка для них не тільки директор і вчитель, а й мудра порадниця.
Сьогодні ми відчуваємо, що марними були наші страх і тривога. Батьківські серця спокійні, бо наші діти стали повноправними членами учнівського колективу Ленковецької зош І-ІІІ ступенів. Висловлюємо щиру вдячність відділу освіти Шепетівської райдержадміністрації, дирекції і педколективу школи за розуміння наших проблем, батьківську турботу про наших дітей.

Загрувська Марія, Балаба Валентина,
Жителі села Вишневе, батьки учнів
11 класу Ленковецької зош І-ІІІ ступенів.
Категорія: новини | Переглядів: 665 | Додав: Odmin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Відділ освіти, молоді та спорту Шепетівської РДА © 2024
Пошук по сайту
Безкоштовний хостинг uCoz